Sociaal Kern Team

Schoolcontactpersoon van de Verburch-hof
Gre Schruijer, is bij ons op school het schoolcontactpersoon. Gre is werkzaam als zorgregisseur bij het SKT (Sociaal Kern Team)
Zij houdt bij ons op school een inloopspreekuur. Hier kunt u terecht voor vragen en advies. U mag ook altijd een keer langskomen om met haar kennis te maken.

Spreekuur
Elke laatste donderdag van de maand is er een inloopspreekuur op de Verburch-hof tussen 8:30 en 9:30. Hier kunt u bij Gre binnen lopen met vragen of zorgen die u heeft over uw kinderen. U kunt zich aanmelden via de bureaudienst op het telefoonnummer 140174 of via onze intern begeleider, Andrea Lobert. Andrea is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook is zij bereikbaar op het volgende mailadres: a.lobert@wsko.eu

 

Wat is het Sociaal Kern Team?
Het sociaal kernteam helpt inwoners van Westland bij het zoeken van hulp. Zij verstrekt informatie en regelt ondersteuning en zorg. Dit geldt ook voor uw vragen over opvoeden en opgroeien van kinderen. Als dat nodig is wordt u bijgestaan door een zorgregisseur. Deze zorgt ervoor dat u die hulp krijgt die nodig is. Hiervoor vindt overleg plaats met (huis)artsen en andere specialisten. De zorgregisseur kan op locatie of thuis met u afspreken.

Het uitgangspunt bij hulp is steeds: een gezin, een plan, een aanspreekpunt. U bereikt het Sociaal Kernteam via telefoon 14 0174.

Bent u een inwoner uit Den Haag?
Dan kunt u met uw opvoedvragen terecht bij Centrum Jeugd en Gezin. CJG wil graag dat ouders zelf aanmelden. Dat kan door te bellen naar 0800 285 40 70, optie 3.
Meer informatie vindt u op deze website.