Partou

Buitenschoolse opvang bij Partou
Op de buitenschoolse opvang van Partou vliegen de uren voorbij. Bij ons is je kind altijd van harte welkom: voor school, na school, en in de vakanties!

Voorschoolse opvang
Bij ons kan je kind de dag lekker rustig beginnen met een boekje of een spelletje. Jij kunt met een gerust hart op weg. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit.

Naschoolse- en vakantieopvang
De buitenschoolse opvang bij Partou start als de school uit gaat. Bij ons kan je kind zich na een drukke schooldag lekker ontspannen. Buiten spelen, voetballen, tikkertje of meedoen aan een van onze toffe groepsactiviteiten. En ook binnen is elke dag genoeg te doen. Knutselen, spelletjes doen, een workshop dansen of kokkerellen … je kind kiest zelf wat hij graag wil doen en ontdekt zijn eigen talenten.

Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. We organiseren de leukste vakantieprogramma’s met speciale (seizoens)thema’s, zoals ‘Expeditie Noord- en Zuidpool’, ‘Lekker griezelen’ of ‘Samen op wereldreis’. Ook organiseren we activiteiten in de vakantie op het Scouting terrein in Poeldijk.

Communicatie met ouders
Persoonlijk contact en open communicatie vinden wij erg belangrijk om een goede relatie met ouders op te bouwen. En daarnaast houden we je via onze handige ouderapp op de hoogte van wat je kind bij ons allemaal beleeft.

Opvangmogelijkheden
Voorschoolse opvang: maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 08.30 uur;
Naschoolse opvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 tot 18.30 woensdag van 12:00 – 18:30 uur;
Vakantieweken: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over de buitenschoolse opvang bij Partou Westhof. Neem alvast een kijkje via onze website: Partou BSO of bel/mail ons voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. We laten je graag alles zien.

Partou Westhof
De Ruijtbaan 81
2685 RS Poeldijk
0174 424 69 92