Groep 6 wint gouden bloembol

Woensdagochtend 28 juni was een bijzondere dag voor de leerlingen van groep 6. Zij hebben dit schooljaar de mooiste schooltuin van Nederland gemaakt en daarmee de Gouden Bloembol 2023 gewonnen. Deze nationale wedstrijd is georganiseerd door Bulbs4Kids. 


De jury schreef: 'Vierhonderd scholen uit heel Nederland streden om de Gouden Bloembol 2023. En jullie hebben  gewonnen. Hartelijk gefeliciteerd! Wij waren onder de indruk hoe actief en leuk jullie dit hebben opgepakt. Wat hebben jullie het mooi gedaan met elkaar!

Met veel enthousiasme werd de  bokaal door Ben van Loon uitgereikt aan Fabiënne en Bas, die voor de groepen 6 in de leerlingenraad zitten. Onder luid geschreeuw en applaus van de leerlingen, ontvingen zij de Gouden Bloembol. De kinderen hebben een mooi prijzenpakket ontvangen. Naast de eer  om winnaar te mogen zijn, ontvingen zij natuurlijk de bokaal, een  certificaat voor de klas, een eigen certificaat en een mooie Dopper fles met het Bullbs4Kids logo. Omdat bij zo'n prijsuitreiking ook een traktatie hoort, kregen alle kinderen een heerlijk ijsje en een kwartier langer buiten spelen.  'We zijn supertrots op onze klassen', aldus de leerkrachten. De Gouden Bloembol krijgt natuurlijk een mooie plaats in de school.