Verburch-hof

Zapp Mattheus

Vrijdagavond 5 april 2019, de Zapp Mattheus, van 19.00 - 20.00 uur
Adrianuskerk Naaldwijk


Concertkoor Westland organiseert ook een speciale editie van de Matthäus Passion in verkorte vorm. Een unieke manier om kennis te maken met dit werk!

Delen van de Matthäus Passion worden gecombineerd met een modern verhaal over het leven van Jezus volgens het boek “Zapp Mattheus” van (kinder)schrijver Simon van der Geest. Een uitvoering die ook zeer geschikt is om met kinderen of kleinkinderen (vanaf groep 6) te bezoeken. Deze uitvoering vindt plaats op vrijdag 5 april van 19.00 tot 20.00 uur in de Sint Adrianuskerk te Naaldwijk. Eerder die dag vindt als onderdeel van een scholenproject een eerste uitvoering plaats van deze Zapp Mattheus voor uitsluitend schoolkinderen. Een aantal Westlandse basisscholen heeft zich hiervoor opgegeven. Het is een uitvoering voor jong en oud en dus wil Concertkoor Westland velen de mogelijkheid bieden kennis te maken met deze Zapp Matheus.
Het verhaal over Jezus naar het boek van Simon van der Geest wordt verteld door twee acteurs van Theaterschool Koperen Kees en afgewisseld met gedeeltes uit de Matthäus Passion uitgevoerd door Concertkoor Westland en Het Promenade Orkest.

Kaarten voor deze uitvoering kosten 5 Euro per persoon. Het geheel staat onder leiding van onze dirigent Steven van Wieren.

Kaarten voor de uitvoering van de Zapp Mattheus op vrijdagavond 5 april kunt u bestellen bij de leden van Concertkoor Westland, via de website: www.concertkoorwestland.nl of per mail: concertkoorwestland@gmail.com.