Verburch-hof

Wintermarkt

Wintermarkt

help de vogels de winter door én de Westhof aan een mooie moestuin!


Alvast voor de agenda: woensdag 18 februari houden wij van 11.00 – 13.00 uur een echte wintermarkt! Dit doen we samen met Smallsteps. Er worden allerlei producten verkocht die deels door de kinderen zelf gemaakt zijn en deels door derden geschonken zijn. U kunt dan denken aan “een hangplek voor vogels”, vogelhuisjes, pindakaashuisjes, gevulde dennenappels, maar ook aan boeken, plantjes, zaden, windlichten voor buiten of in huis en andere verrassingen. Natuurlijk zorgen wij ook voor een echte “koek en zopie” kraam, waar voor een klein bedrag heerlijke chocomelk, koffie, thee en wat lekkers gekocht kan worden.
De opbrengst wordt geheel besteed aan de aanleg, inrichting en beplanting van onze moestuin. Van Fonds Westland, NLdoet en de Rabobank is ons al een aardig bedrag toegezegd maar dat is nog niet voldoende. Met de opbrengst van deze markt hopen wij alles te kunnen realiseren, zodat wij rond mei echt kunnen gaan planten!
Bent u nieuwsgierig geworden, neem opa, oma, buurman en buurvrouw mee en kom kijken én kopen op onze Wintermarkt!


Mocht u thuis of in het bedrijf planten, zaden of andere producten hebben die wij mogen verkopen dan kunt u contact opnemen met Karin van Schalkwijk of Astrid van der Ende.


En kunt u op wat voor manier dan ook helpen bij de aanleg van de moestuin, laat het ons weten!