Verburch-hof

Veel belangstelling voor de Kikkervoorstelling!

Veel belangstelling voor de Kikkervoorstelling!

Verburch-hof Theater

De speelzaal van WSKO Brede school Westhof was gevuld met 100 enthousiaste peuters en hun begeleiders, met leerlingen van de WSKO Bomansschool (want de juffen vierden hun verjaardag) en leerlingen van de Herman Broereschool voor de voorstelling ‘Kikker is kikker’, gespeeld door theatergroep Verburch-hof.

Het was weer een heel spektakel! Kikker kan goed zwemmen en springen als de beste. Hij is helemaal groen en dat is toevallig ook nog zijn lievelingskleur. Niets is mooier dan Kikker te zijn! Kikker wilde laten zien wat hij nog meer kon dan springen. Maar Kikker werd steeds treuriger toen hij ontdekte dat hij niet kon vliegen zoals eend, dat hij niet zulke lekkere taarten kon bakken als Varkentje en dat hij ook niet zo goed kon lezen als Haas…. Gelukkig liep het allemaal goed af en was Kikker aan het eind weer gewoon blij met zichzelf, omdat hij nu eenmaal Kikker is en heel goed kan springen en zwemmen!

De kinderen leefden enthousiast met de vier vriendjes mee en ontvingen aan het eind een mooie kleurplaat. Ook mochten ze met de spelers op de foto.

Bent u geïnteresseerd in basisschool Verburch-hof, neem dan een kijkje op www.verburch-hof.wsko.nl of maak een afspraak voor een rondleiding: tel. 0174 210410. De directeur laat u met plezier en vol trots de school zien.