Verburch-hof

Val op Val af

Val op, door af te vallen

Val op, Val af; bewegen, gezonder eten én veel lol en gezelligheid met andere kinderen! Samen met een team van sportaanbieders en diëtisten gaan de kinderen de uitdaging aan tegen de kilo’s en worden zij goed begeleid. Hierdoor gaan zij het leuk vinden om te bewegen én lekker maar wel gezond te eten. Gezonder eten en bewegen, dat is de basis van Val op, Val af. Mooie extra’s zijn de vriendschappen die ontstaan én het zelfvertrouwen dat een flinke boost krijgt.

 

Samen aan de slag

We starten in januari 2018 met een gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst, waarbij de deelnemers en de sportaanbieders kennis met elkaar kunnen maken. De sportaanbieders zetten zich belangeloos in voor dit project en verzorgen een leuk en interessant programma.

 

Geef uw kind nu op!

Vindt u het ook lastig uw kind van die tablet af te krijgen en meer te laten bewegen? Grijpt uw kind te vaak naar die zak chips en laat hij of zij die appel links liggen? Kampt uw kind daardoor met overgewicht en kan hij of zij wel wat meer zelfvertrouwen krijgen? Wij helpen u graag verder en gaan samen de uitdaging aan! Is uw kind tussen de 10 en 18 jaar? En is hij of zij gedurende de maanden februari, maart en april enkele uren in de week beschikbaar? Pak dan snel de telefoon en geef uw kind vrijblijvend op via 0174 – 630358 of valopvalaf@vitiswelzijn.nl! Wilt u eerst nog meer informatie? Kijk dan op www.valopvalaf.nl.