Verburch-hof

Overblijfkracht

Hoi! Ik ben Sanya Arora.

Misschien heb je me weleens zien staan in de lunchpauze op het schoolplein wanneer ik het trefbalspel begeleid van groep 8?

Ik ben overblijfkracht op de Verburch-hof. Ik verzorg de tussenschoolse opvang (TSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Ik vind het echt leuk om te werken bij Smallsteps! Ook is het erg fijn dat er vrijwillige overblijfmedewerkers op school aanwezig zijn die toezicht houden op de kinderen en soms ook helpen met het begeleiden van een spel. Dat maakt mijn werk lichter en leuker!

Met de kinderen van de onderbouw voetbal ik vaak. Of ik leg op het veldje springtouwen, autobanden of hoepels neer zodat de kinderen er lekker mee kunnen spelen. Het is een relaxveldje of een activiteitenveld. Ik speel graag mee met de kinderen zoals bijvoorbeeld springtouwen of voetballen. Met de vrijwillige overblijfmedewerkers heb ik dan de grootste lol terwijl we ook hard aan het werk zijn. Erg leuk!

Mijn taak is ook om te fluiten als de pauze voorbij is. Samen met de vrijwillige overblijfkrachten zorg ik ervoor dat de kinderen rustig het schoolgebouw binnengaan. Helaas komen we vaak handen tekort. Zeker als er vrijwilligers ziek zijn. Overblijfopa’s en oma’s, tantes, ooms en vaders? Waar zijn jullie? We hebben jullie hard nodig! De kinderen zouden het fantastisch vinden als jullie hen komen vergezellen in de pauze.

We kunnen dus wel hulp gebruiken tijdens de lunchpauze. Er zijn meer ogen en oren nodig om de lunchpauze zo ontspannen en gezellig mogelijk te laten verlopen voor de kinderen.

Heb jij er weleens aan gedacht om mijn vrijwillige, actieve collega te worden? Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, dan is het écht iets voor jou om als overblijfkracht aan de slag te gaan!

Ben je minimaal één dag per week vast tussen 11.45 en 13.00 uur beschikbaar? Vaders, ooms, tantes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook welkom.

Voor het begeleiden van kinderen als overblijfkracht ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Je start samen met een ervaren overblijfmedewerker die je wegwijs maakt.

Word jij mijn nieuwe, gemotiveerde collega?

Bel of mail gerust voor meer informatie naar Westhof@smallsteps.nl of bel 06 25 71 75 20.

Vraag naar Daphne of Richard. Tot snel!

Overblijfkracht