Verburch-hof

Verburch-hof Theater

Storm in Bosrijk

Op woensdag 27 september is er weer een theatervoorstelling voor peuters en kleuters bij ons op school. Marja Altena is weer in de pen geklommen om een nieuw verhaal te schrijven, dat aansluit op het thema van de Kinderboekenweek.
In het voorjaar hebben de kinderen al kennisgemaakt met de nieuwe, grappige, stoere en soms ontroerende dierentypetjes uit Bosrijk. Ze kijken er nu al naar uit om hun helden weer te ontmoeten. Ook zal Bas de Beer, een gezellige lolbroek en snoeper, voor het eerst zijn intrede doen.
'Het is noodweer in Bosrijk. Het stormt en de regen komt met bakken uit de hemel. Stef het Stekelvarken vindt het heerlijk en vliegt met zijn skateboard door het bos. Mies de Muis is echter doodsbang en zoekt samen met Lieve het Lieveheersbeestje haar toevlucht bij Tante Pollewop. Als de andere dieren even later ook voor de deur staan, nodigt tante iedereen uit voor een logeerpartij. Van slapen komt natuurlijk helemaal niets, want het wordt een dolle boel. Voor Mies de Muis levert het echter ook spannende momenten op. Zeker als Django de Adelaar opeens voor de deur staat....’
Bent u nieuwsgierig geworden naar de afloop van het verhaal? U bent van harte welkom om met uw peuter te komen kijken. Om 10.00 uur begint de voorstelling in het atrium van de school. Een uurtje later volgt de tweede voorstelling voor de leerlingen van de onderbouw.