Verburch-hof

Logopediepraktijk P. Helderop

Filmpjes op Facebook
Het laatste jaar is de praktijk flink gegroeid! Wij hebben met veel enthousiasme nieuwe collega’s aangenomen. Daarnaast zijn we op een aantal nieuwe scholen in het Westland en Vlaardingen gestart.
Een goede reden om onze praktijk met alle collega’s eens aan u (de scholen) en onze cliënten voor te stellen! Dit hebben wij gedaan door middel van een filmpje. Deze is te vinden op onze facebookpagina (www.facebook.com/logopediepraktijkphelderop). Naast het voorstellen van onze collega’s wordt ook uitgelegd bij welke problemen de logopedist kan helpen. Erg handig voor leerkrachten en ouders.

Liken & delen
Wij hebben het filmpje op onze facebookpagina geplaatst en al veel leuke reacties mogen ontvangen. Graag zouden we jullie willen vragen om onze facebookpagina te liken en ons filmpje te delen op de Facebookpagina van jullie school of zelf te plaatsen via deze link https://www.youtube.com/watch?v=QCCVpy3A5-s.

LOGOpraat
Maar…er is nog meer! Vol trots presenteren wij u: LOGOpraat. Een YouTube kanaal waarmee wij ons richten op alle onderdelen van de logopedie. Op een ontspannen en laagdrempelige manier vertellen wij u graag hoe bijvoorbeeld een normale spraak-taalontwikkeling verloopt. Ook zullen wij leuke tips geven over onder andere boeken en voorlezen. Al met al een informatief kanaal waarbij wij ons voornamelijk richten op de ouders van jullie leerlingen.
Het YouTube kanaal vindt u hier: https://www.youtube.com/channel/UCufRsh0HT2DmxyIRhIUlF9Q

Als u nog vragen heeft of feedback horen we het graag.
Met vriendelijke groet,
Martine van der Lugt
praktijkmanager en logopediste
0174-628741