Verburch-hof

Kinderen van de Verburch-hof op de planken

 

Afgelopen week stonden de kinderen van de groepen 1 t/m 3 van WSKO de Verburch-hof in de schijnwerpers. De kinderen hebben namelijk gezamenlijk de musical “Heksen, liegbeesten en wat daarmee gebeurde” opgevoerd.  Zes weken  lang hebben de kinderen geoefend om de liedjes en teksten uit hun hoofd te leren, ze hebben mutsen geknutseld en een dansje geleerd. Deze week mochten de kinderen eindelijk optreden voor de opa’s, oma’s en de ouders.

Het publiek was best verbaasd toen de heksen (groep 1-2b)  het podium opkwamen en vertelden dat ze kinderen hadden omgetoverd in liegbeesten (groep 2-3). De politieagenten (groep 3) vonden het verschrikkelijk, maar wisten geen oplossing om de kinderen weer terug te toveren. Gelukkig kwamen toen de professors (groep 1-2a) en zij kwamen met een geweldige oplossing: “Waag eens een kansje, doe een dansje… “   

En ja hoor! Na het dansje was iedereen weer gewoon! De juffen waren voor de gek gehouden, het hele verhaal was ALLEMAAL ONZIN!

Na afloop kregen de kinderen een oorverdovend applaus en van de leerkrachten een heerlijk ijsje. Dit hebben  ze zeker verdiend!

Kinderen op het Podium