Verburch-hof

Kikkervoorstelling op de Verburch-hof

Het Verburch-hoftheater speelt:

Waar is Kikker?

De kinderen van WSKO Brede School Westhof nemen op woensdag 30 september alvast een voorproefje op de Kinderboekenweek. In het atrium van de school wordt het spel ‘Waar is Kikker?’ vertoond. Het stuk is geschreven door Marja Altena een leerkracht van de school en sluit aan op het thema ‘Raar maar waar’.

Rat is na lange tijd weer teruggekeerd naar Kikker en zijn vrienden. Maar wat voert hij allemaal in zijn schild? Hij gaat naar Haas om gereedschap te lenen en samen beramen zij een plannetje. Kikker, Eend en Varkentje mogen er niets van weten. Totdat zij iets heel vreemds ontdekken in het bos. Kikker is nieuwsgierig en gaat op ontdekking uit.

Bent  u nieuwsgierig geworden naar de afloop van het verhaal? U bent van harte welkom op Brede School Westhof. Om 10.00 uur begint de voorstelling en alle kinderen tot vier jaar zijn weer van harte welkom. De toegang is gratis, maar een donatie voor nieuwe decors en headsets wordt bijzonder op prijs gesteld!

De school stelt het op prijs als u zich van te voren even aanmeldt op info@verburch-hof.wsko.nl o.v.v. voorstelling ‘Waar is Kikker?’. 

Kikkervoorstelling Verburch-hof
Kikkervoorstelling Verburch-hof