Verburch-hof

Kikker in de kou

© Verburch-hof theater Kikker

 

Verlangt uw peuter ook zo naar sneeuw en ijs? Naar sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken en baantje glijden?  Een echte winter is tot nu toe uitgebleven, maar niet voor Kikker en zijn vrienden. Op woensdag 27 januari aanstaande kan iedereen zijn hart ophalen op WSKO de Verburch-hof.  Daar wordt namelijk het spel ‘Kikker in de kou’ vertoond.

 Kikker bemerkt  tot zijn schrik dat de wereld wit en koud is geworden. Hoewel zijn trouwe vrienden hem laten zien hoeveel pret je in de winter kunt hebben, voelt Kikker zich hoe langer hoe ellendiger. Als hij bijna bevroren achterblijft in de sneeuw, vangen zijn vrienden hem vol zorg en warmte op. Toch gaat het pas echt weer goed met hem, als de lente zich aandient.

Als u nieuwsgierig geworden bent naar het verhaal, dan bent u met uw peuter van harte welkom in het atrium van Brede School Westhof. Om 10.00 uur begint de voorstelling en alle kinderen tot vier jaar zijn weer van harte welkom.

De school stelt het op prijs als u zich van te voren even aanmeldt op info@verburch-hof.wsko.nl o.v.v. voorstelling ‘Kikker in de kou’.

© Verburch-hof theater Kikker
© Verburch-hof theater Kikker