Verburch-hof

Deelnemers gezocht aan de 1e Rotary Santarun Westland 16 december 2017

Voor het goede doel met kinderen hier én daar!

Wat is de Rotary Santarun?
Drie kilometer wandelen of hardlopen door jong en oud voor het goede doel, verkleed als kerstman. Dat is de Santarun die Rotaryclubs Westland en Polanen gezamenlijk organiseren op zaterdag 16 december.

De Rotary Santarun is een vrolijk evenement voor jong en oud. Honderden kinderen en hun ouders, opa’s, tantes, juffen en meesters, allemaal met een rood kerstpak aan, lopen voor de lol én voor de leuke sfeer een rondje van 3 km door het oude centrum van Naaldwijk. En daarmee steunen ze ook nog eens een goed doel!

Goede doelen
Wie meedoet levert een bijdrage aan  het leven van kinderen die het hard nodig hebben:
Westlands Hoop: Stichting Westlands Hoop bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende aandoening. Deze vrijwilligers vervullen de wensen van deze kinderen. Op de dag dat hun wens in vervulling staat het kind centraal en beleeft ‘de dag van zijn leven’. De opbrengst zal ten goede komen aan een caravan of vakantiehuis om kinderen die terminaal ziek zijn een uitstapje te kunnen bieden. 

Kindertehuizen in Roemenië: Rotary helpt al jaren het leven van meervoudige gehandicapte (wees) kinderen in Roemenië te verbeteren. Dat doet zij door ondersteuning bij de inrichting van meerdere kindertehuizen in Sibiu. Met als doel deze huizen meer leefbaar te maken: met goede inventaris en therapeutische hulpmiddelen. Zodat deze kinderen een beter leven geboden wordt.

Wie lopen de Rotary Santarun?
Iedereen uit het Westland natuurlijk! Wandelend, rennend of aanmoedigend! Alle sportverenigingen, bedrijven, basisscholen en middelbare scholen uit alle kernen van de gemeente worden uitgenodigd om aan de Rotary Santarun mee te doen. Wil je met het bedrijf een alternatief Kerst-Event organiseren, Sponsor de SantaRun en kom gezellig wandelen voor het goede doel!!

Hoe werkt de Rotary Santarun?
Voor € 15,- pp kan iedereen deelnemen. Daarvoor krijgen alle deelnemers een echt kerstmannenpak dat ze na afloop mogen houden, een rugnummer en uiteraard een echte Rotary Santarun medaille.

Alle informatie staat op de website, waar ook ingeschreven kan worden: https://westland.rotarysantarun.nl
Als de betaling binnen is, ontvang je een bon, waarmee je bij de Hema in Naaldwijk het pak en startnummer kan afhalen, vanaf 1 december 2017.

Programma
De aanvang is om 13.00 uur in Naaldwijk. Na afloop van de Santarun is er een gezellige kerstmarkt met glühwein, warme chocolademelk en natuurlijk een winterse sfeer! En de goede doelen ontvangen hun cheques met de opbrengst!

Jullie doen toch ook mee??!!