Verburch-hof

Activiteiten in omgeving - 4

De jubileumeditie van de Westlandse Kidz for Kidz Survival

Met trots kunnen wij zeggen dat voor de vijfde keer op rij honderden Westlandse Kidz zullen survivallen, op zaterdag 25 januari 2020, om geld in te zamelen tegen hersenstamkanker bij kinderen.

Survivallen in de natuur, klauteren op het parcours, opgebouwd door onze partner Lexthoen Events op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit”. 
Nieuw dit jubileumjaar: deelname is voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Mits ingeschreven met een deelnemer van 6 t/m 16 jaar!
Starttijden zijn verspreid over de hele dag. Daarnaast zijn er diversen activiteiten in en om de kantine. 
De opbrengst van dit stoere evenement gaat naar het onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen, dat wordt uitgevoerd in het VUmc en Prinses Maxima Centrum.
Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee
Voor meer informatie kijk op https://www.kidzforkidz.nl/survival. Inschrijving kost € 8,50 per deelnemer tijdens de voorinschrijving (deze loopt tot de kerstvakantie 2019). Daarna zijn de kosten € 10,00 en is de beroemde Kidz for Kidz Survival buff niet gegarandeerd.

Sponsorgeld
Het zou fantastisch zijn als het jou lukt extra geld op te halen met het sponsorformulier. Vanwege het 5-jarig jubileum hopen wij dat iedere deelnemer tenminste € 55,55 euro aan sponsorgeld ophaalt (niet verplicht). Flyer KidzforKidz

Creatief Centrum 't Atelier

In de kerstvakantie organiseren zij weer de jaarlijkse KERSTWORKSHOPS.
Dit jaar is dat op:
vrijdag 3 januari 2020 van half 2 tot 4 uur
met als thema "Wat een drukte" !!!!

Onder leiding van 3 docenten gaan de kinderen aan de slag met verschillende materialen en maken ze dit keer zelfs een eigen rugzakje.
Aanmelden via creatiefcentrum@hotmail.com
Wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.

In de week van 21 januari start  ‘t Jeugd Atelier met weer leuke teken- en knutselcursussen. Voor de jeugd van 6 tot 12+.
Aanmelden via de site www.hetatelier.info. Flyer Creatief Centrum

Vitis Welzijn: FitCamp Westland

Ben jij in de leeftijd van 10-18 jaar? Zou je graag een gezonde leefstijl eigen willen maken? Dan is FitCamp Westland iets voor jou!
In februari 2020 start de eerste editite van FitCamp Westland. In een 10-weeks programma ga je samen met andere deelnemers 4 verschillende sporten uitoefenen bij sportaanbieders in jouw omgeving én krijg je advies op het gebeid van gezonde voeding en leefstijl. Na de 10 weken sluiten we op een feestelijke manier af!
Heb je vragen of interesse?
Bel, text of app naar: 06-20122775 of mail: fitcamp@vitiswelzijn.nl
Kijk op www.fitcampwestland.nl, of op Facebook of Instagram.
Voor FitCamp gelt een eigen bijdrage van 25,00 Euro.

Kindertafeltennisfeest:

Al vele jaren organiseert Tafeltennisvereniging Smash uit Monster een Kindertafeltennisfeest in de kerstvakantie voor alle kinderen uit Monster en Poeldijk van de groepen 5 tot en met 8.
Heb jij zin in een leuke dag tafeltennis?
Schrijf je dan in voor dit toernooi op 27 december van 13.00 tot 16.00 uur.
Het kost niets en natuurlijk kan je een mooie prijs winnen.
Inschrijven kan via de website van de Smash: www.ttvsmashmonster.nl