Verburch-hof

Geslaagde voorstelling Kikker is een held!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen is op de WSKO Brede School Westhof het spel ‘Kikker is een held’ van Max Velthuijs vertoond. Het Verburch-hof theater is inmiddels beroemd!

Dit vertederende verhaal is bewerkt tot een theatervoorstelling door Marja Altena, leerkracht van de school. In het verhaal toonde Kikker zich een ware held. Het regende al dagen en de rivier was zelfs al buiten zijn oevers getreden. Kikker, Varkentje en Eend logeerden bij Haas, want het huis van Haas was het enige huis dat nog droog was. De tijd verstreek en het eten raakte op en de vrienden kregen steeds meer honger. Kikker kreeg een goed idee. Hij kon het beste zwemmen en besloot hulp te halen aan de overkant van de rivier, ondanks de gevaarlijke stroming... Dat werd heeeeel spannend!!! De kinderen leefden mee met de barre zwemtocht van Kikker en waren zeer opgelucht toen alles gelukkig goed afliep….. Ze gingen naar huis met een lekkere mandarijn of banaan.

De volgende voorstelling van Kikker zal plaatsvinden op woensdag 15 april. Het begint om 10.00 uur en alle kinderen tot vier jaar zijn weer van harte welkom. De school stelt het op prijs als u zich van te voren even aanmeldt op info@verburch-hof.wsko.nl o.v.v. voorstelling ‘Kikker”. Een kleine financiële bijdrage is zeer welkom.

 

Voor geïnteresseerde ouders: op woensdag 11 februari staan de deuren open tijdens onze open dag (van 9.00uur tot 12.00 uur en van 19.00 uur tot 20.30 uur). Ouders zijn van harte uitgenodigd.

Kikker is een held