Verburch-hof

Activiteiten in de omgeving

Westlandse Sportkanjerclub

Westlandse Sportkanjerclub

Haagse Schaatsschool

De Haagse Schaatsschool organiseert voor leerlingen Primair Onderwijs op de donderdagen van 14 februari tot en met 28 maart 2019 in de binnenhal van De Uithof, Jaap Edenweg 10, Den Haag een cursus schaatsen voor beginners en enigszins gevorderden van 5-wekelijkse lessen. De lessen zijn op kunstrijschaatsen. De schaatsen zijn op De Uithof te huur bij Oomssport. Van 16.15 -17.30 uur leren kids van 4 t/m 12 jaar op een speelse manier ijssterren te worden. Kosten, inclusief entree met begeleiding € 52,50. Een proefles is mogelijk op 7 februari 2019. Kosten € 10,50. Voor data lessen en aanmelden cursus zie https://haagseschaatsschool.nl/

Onderwijsstaking: Vrij van School Dag op De Uithof!

Vrijdag 15 maart staken de scholen in Nederland. Om de kinderen van basisscholen op te vangen, heeft De Uithof een volledig dagprogramma opgezet. Op 15 maart leren de kinderen in de ochtend skiën, snowboarden of schaatsen en in de middag kunnen ze karten, (laser)gamen en klimmen. Ouders kunnen hun kinderen ’s ochtends afzetten en aan het eind van de dag weer ophalen. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een leuke dagopvang tijdens de stakingsdag.

Programma Vrij van School Dag
De Vrij van School Dag is voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar. Het programma start met een ontvangst tussen 08:00 en 09:00 uur. Voor de lunch en tussendoortjes wordt natuurlijk ook gezorgd. Ouders kunnen hun kinderen op twee momenten ophalen. Het eerste ophaalmoment is tussen 15:00 en 15:30 uur en het tweede na 17:30 uur. Kortom een flexibel programma dat ouders de zorgen van een onderwijsstaking uit handen neemt.

Meer informatie: https://www.deuithof.nl/aanbieding/vrijvanschool/

Varen jullie mee met het Kindercorso of een Jeugdboot?

Op 2, 3 en 4 augustus aanstaande vaart het Varend Corso Westland voor de 22e keer door de verschillende regio's onder het spetterende thema ‘WOW’. Varen jullie met ons mee?
In 2013 kwam er voor het eerst een Kindercorso in de vaart. Dankzij de onvermoeibare inspanningen van de werkgroep Creativiteit én die van de deelnemers in kwestie, kon de stichting Varend Corso Westland ook in 2013 weer een vernieuwing aan het publiek presenteren.

Een vernieuwing en verrijking van het corso die onmiddellijk door het publiek in de armen werd gesloten en uiteraard een vervolg kreeg in de jaren daarna. Publiek, deelnemers en corsobestuur kijken dan ook al weer reikhalzend uit naar augustus 2019, wanneer Varend Corso Westland voor de tweeëntwintigste keer uitvaart.

Dus ben jij tussen de 8 en 12 jaar en heb je altijd al eens zelf een boot willen ontwerpen en hier op mee willen varen? Meld je dan snel aan!

Ben je ouder dan 12 jaar en wil je ook graag deelnemen aan het Varend Corso? Dan is hier special de categorie Jeugdboten voor. Deelnemers van 12 - 18 jaar krijgen op deze manier de mogelijkheid om ook deel te nemen aan het Varend Corso met een eigen boot.

Natuurlijk kunnen jullie je ook als klas of sportteam aanmelden!

Dus willen jullie meer weten of direct doorgeven dat we een boot voor jullie kunnen reserveren horen we dit graag via info@varendcorso.nl !

Graag tot 2, 3 en 4 augustus!

Met vriendelijke groet,

Team Kindercorso