Verburch-hof

Welkom!

Welkom op de website van WSKO Verburch-hof.

 

Leuk dat u onze site bezoekt. Hier kunt u kennis maken met onze school, maar ook voor ouders, die al bekend zijn met de school, is er veel te (her)lezen.

De basisschool is een deel van je leven. Voor leerlingen en voor u. In de loop van de jaren vertrouwt u uw kind(eren) ruim 7500 uur toe aan de zorg van de leerkrachten op de basisschool. Een basisschool kiest u dan ook met zorg.

Scholen verschillen in werkwijze, sfeer en resultaten. Op de “Verburch-hof” werken we met behulp van moderne leermiddelen aan goede resultaten, maar we vinden het net zo belangrijk dat de kinderen met plezier naar school gaan. We sluiten daarom zoveel mogelijk aan bij de individuele ontwikkeling van ieder kind. Daarnaast besteden we veel aandacht aan een goede sociale omgeving, zodat kinderen zich veilig, gehoord en gezien voelen op school.

Wilt u nader kennismaken met onze school of wilt u uw kind(eren) inschrijven, dan kunt u contact met ons opnemen.  Voorafgaand aan een inschrijving vinden er een gesprek en een rondleiding plaats. We bespreken wat u van de school kunt verwachten en andersom.

Met vriendelijk groet,
namens het team van WSKO “Verburch-hof”,

Wendy Hendriks, plaatsvervangend directeur
Richard de Graaff, directeur
0174-210410