Verburch-hof

Kikker en de wedstrijd

Het Verburch-hoftheater speelt:  

© Verburch-hof theater Kikker

Op woensdag 6 april wordt het spel ‘Kikker en de wedstrijd’ vertoond. Het stuk  is bedacht door een van de leerkrachten van Brede School Westhof en is erg vermakelijk. Het wordt weer een feestelijke voorstelling voor alle peuters en hun ouders.

Haas heeft besloten om mee te doen aan een hardloopwedstrijd. Hij slooft zich enorm uit, want hij is niet voor niets de snelste van alle dieren. Natuurlijk moedigt hij zijn vrienden aan om ook mee te doen. Varkentje heeft haar twijfels. Zij is nu wel de beste taartenbakster van iedereen, maar rennen kan zij helemaal niet. Eend heeft ook al bedenkingen, want zij kan alleen maar waggelen. De andere dieren zijn vast allemaal sneller. Dan bedenkt zij een plannetje.

Bent  u nieuwsgierig geworden naar de afloop van het verhaal? U bent van harte welkom op Brede School Westhof. Om 10.00 uur begint de voorstelling en alle kinderen tot vier jaar zijn weer van harte welkom.

De school stelt het op prijs als u zich van te voren even aanmeldt op info@verburch-hof.wsko.nl o.v.v. voorstelling ‘Kikker en de wedstrijd’.