Verburch-hof

Kangoeroewedstrijd 2015

Kangoeroewedstrijd 2015

Deelnemers Kangoeroewedstrijd Verburch-hofOp 19 maart deden dit jaar 20 leerlingen uit de groepen 4 tot en met 8 mee aan de Kangoeroewedstrijd.
De kangoeroewedstrijd is een landelijke rekenwedstrijd voor goede rekenaars.
Magnus Oskam, Ramon Westeijn,Thom Boogers, Myrthe van de Kruk, Nienke van der Knaap, Wout van Ruijven, Lieke Stijger, Roy Zwinkels, Koen Bosch, Julian Dorsman, Nikki Hendriks, Chris van Leeuwen, Cédric Zwinkels, Teun Bosch, Jake Hauser, Stef Kortekaas, Gosia Kujawiak, Britt de Cuijper, Xiu Bin van Lier, en Annika Paalvast kwamen uit de voorrondes als de beste rekenaars van hun groep naar voren en mochten met de wedstrijd meedoen. De weken voorafgaand aan de wedstrijd werd er geoefend op de computer en op papier. Op 19 maart gingen de kinderen dus goed voorbereid aan de slag.

Na lang wachten kwam de uitslag vorige week binnen! Wat een mooie scores werden er weer op de verschillende niveaus behaald. In het atrium hebben we alle kinderen in het zonnetje gezet en gefeliciteerd.
Iedereen kreeg een prachtige oorkonde waarop hun score vermeld stond , een prijsje en een kortingsbon voor een museum.
Één leerling van onze school stak er dit jaar met kop en schouders bovenuit.
Koen Bosch uit groep 6 had de hoogste score van alle kinderen en won daarmee een abonnement op een tijdschrift en een prijs voor de groep.
Wij zijn trots op alle kinderen en hun resultaten. Volgend jaar doen we zeker weer mee!

Wilt u meer weten over de wedstrijd of wilt u kijken of u ook een rekenwonder ga dan naar www.w4kangoeroe.nl